travelaid.gr,Ταξίδια, οργανωμένες εκδρομές,κρουαζιέρες,πακέτα διακοπών,ταξίδια σε Ελλάδα,ταξίδια την Ευρώπη,γαμήλια ταξίδια,Μεξικό

Μεξικό - Ριβιέρα Μάγια

 

Διάρκεια:  10 ημέρες

Κόστος από: 2200 €

Αναχωρήσεις 2016: 8/7, 29/7, 12/8, 26/8, 9/9, 21/10, 11/11

Πρόγραμμα

Πτήση για την ομώνυμη πόλη του Μεξικο. Μεταφορά στο κέντρο της πόλης, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
Ξενάγηση πόλης, με επίσκεψη του Καθεδρικού ναού, τη πλατεία Συντάγματος, το «Ναό του Δημάρχου», το ανάκτορο των καλών τεχνών, το προεδρικό Mέγαρο με τις περίφημες τοιχογραφίες του Nτιέγκο Pιβέρα, τα απομεινάρια του ναού Tεοκάλι των Aζτέκων και το εντυπωσιακό ανθρωπολογικό μουσείο, όπου φιλοξενούνται οι θησαυροί όλων των προκολομβιανών πολιτισμών της χώρας. (κλειστό τις Δευτέρες) Ακολουθεί μεταφορά στο ξενοδοχείο για δείπνο και διαν/ση.
 
Πρωινή μεταφορά στο μεγαλύτερο αρχαιολογικό χώρο του Μεξικού, τις πυραμίδες της Τεοτιχουακάν-που υπήρξε η αρχαία θρησκευτική πρωτεύουσα των Tεοτιουακάνος και τόπος προσκυνήματος για τους Aζτέκους. Θα γνωρίσετε τη λεωφόρο των Nεκρών, που διασχίζει το κέντρο της πόλης και περιστοιχίζεται από θρησκευτικά και τελετουργικά συγκροτήματα, με εντυπωσιακότερα την Πυραμίδα του ‘Hλιου, την μεγαλύτερη κατασκευή στην Προκολομβιανή Aμερική και την Πυραμίδα της Σελήνης. Επιστροφή στη πόλη του Μεξικού για δείπνο και διαν/ση.
Μεταφορά στο αεροδρόμιο για Μεριδα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ακολουθεί απογευματινή ξενάγηση της αποικιακής πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο και διαν/ση.
Πρωινή εκδρομή στην ερειπωμένη πόλη Καμπάχ και τις αρχαιότητες του γειτονικού ιστορικού Ουσμάλ (Uxmal), με την Πυραμίδα των Μάγια, να κερδίζει τις εντυπώσεις σας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο σας στη Μεριδα για δείπνο και διανυκτέρευση.
Πρωινή μεταφορά και εκδρομή στην περιοχή Τσιτσέν Ιτζά....Μία εξαιρετική αρχαιολογική περιοχή με τη πυραμίδα των Μάγιας να αποτελεί το τέλειο δείγμα αρχιτεκτονικής-κατασκευής και μαθηματικών. Η περιοχή συμπληρώνεται με το στάδιο παραδοσιακού ποδοσφαίρου, το μνημείο των στρατιωτών, το αστεροσκοπείο, και τη σενότε. Η οχυρωμένη πόλη Τουλούμ ή Σάμα...δηλαδή η Αυγή για τους Μάγιας, υπήρξε μία πόλη κόμβος, αφού βοηθούσε στο εμπόριο λόγω της στρατηγικής του θέσης, βοηθώντας στη μεταφορά εμπορευμάτων στη μεγάλη πόλη Κόμπα. Σημαντικό ότι δεν γνώρισε την υποτέλεια των Ισπανών κατακτητών ! Η θέση του στη Μεξικάνικη Καραϊβική είναι μοναδική - και η επίσκεψη απαραίτητη! Ακολουθεί μεταφορά στη περιοχή κοντά στο Κανκούν – Πλάγια Ντελ Κάρμεν, σε ξενοδοχείο με All Inclusive παροχές Για το βράδυ σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τη 5η λεωφόρο της Playa Del Carmen, γεμάτη από μικρομάγαζα και σημεία διασκέδασης.
Πρωινή επίσκεψη στο διασημότερο πάρκο του Μεξικού, βουτηγμένο σε μία ζούγκλα και με το υδάτινο στοιχείο να κυριαρχεί. Κολυμπήστε ομαδικά σε σπηλιές και ποτάμια νερού (σενότε), εξερευνήστε το θαλάσσιο κόσμο της περιοχής, κολυμπήστε με δελφίνια, φωτογραφηθείτε με φλαμίνγκο και πολύχρωμους παπαγάλους, μάθετε από κοντά για τη ζωή των τροπικών πτηνών της ζούγκλας, των πεταλούδων & των τζάγκουαρ (Ιαγουάροι). Επιλέξτε το εστιατόριο και το είδος διατροφής που επιθυμείτε και ξεκουραστείτε παίρνοντας το γεύμα σας (μέσα στη τιμή) Και τέλος παρακολουθείστε μία δίωρη φαντασμαγορική παράσταση από 300 και πάνω μουσικούς και ακροβάτες που δίνουν το καλύτερο εαυτό τους για να σας ταξιδέψουν στην ιστορία της χώρας τους.
Ημέρα ελεύθερη στο ξενοδοχείο σας, για ξεκούραση, θαλάσσιες δραστηριότητες και All Inclusive υπηρεσίες.
Ημέρα ελεύθερη στο ξενοδοχείο σας, μέχρι τη μεταφορά στο διεθνές αεροδρόμιο του Κανκούν. Πτήση επιστροφής με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με ενδιάμεσο σταθμό
  • Διαμονή σε 4* ξενοδοχεία
  • Πρωινό και ένα γεύμα καθημερινά
  • All Inclusive στη Ριβιέρα Μάγια (Όλα τα γεύματα και ποτά)
  • Μεταφορές, επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές, όπως περιγράφονται
  • Έλληνας συνοδός & τοπικός ξεναγός (κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων)
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, Φιλοδωρήματα/αχθοφορικά, Ατομική ασφαλιστική κάλυψη €750
  • Τοπικοί φόροι, φιλοδωρήματα €90 (πληρώνονται τοπικά)