travelaid.gr,Ταξίδια, οργανωμένες εκδρομές,κρουαζιέρες,πακέτα διακοπών,ταξίδια σε Ελλάδα,ταξίδια την Ευρώπη,γαμήλια ταξίδια,Παναμάς

Παναμάς - Η ένωση δύο Ωκεανών

Διάρκεια:  6 ημέρες

Κόστος από: 995 €

Αναχωρήσεις 2016: Κάθε Σάββατο 1 Ιουνίου – 30 Νοεμβρίου

Πρόγραμμα

Πτήση για Πόλη του Παναμά με ενδιάμεσο σταθμό. Συνάντηση με τον ελληνόφωνο ξεναγό που θα σας δώσει τις πρώτες πληροφορίες. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
Ξενάγηση του Μαϊάμι της Κ.Αμερικής. Διασχίζοντας το σύγχρονο- μοντέρνο κέντρο, όπου δεσπόζουν πανύψηλοι ουρανοξύστες και πολύμορφα κτηριακά συγκροτήματα με διάσπαρτα πάρκα και εντυπωσιακές γέφυρες, θα κατευθυνθείτε στη Cinta Costera και Av,Balboa, τις ‘’πράσινες’’ παραλιακές λεωφόρους του Ειρηνικού. Ακολουθεί περιήγηση της παλιάς πόλης Casco Viejo μέχρι τη Γαλλική πλατεία. Συνεχίζετε με επίσκεψη στο παζάρι τέχνης και χειροτεχνίας και ακολουθώντας το θαλάσσιο δρόμο με τη συγκλονιστική θέα, θα καταλήξετε στα τρία νησάκια του κοσμοπολίτικου Amador που ενώθηκαν και φιλοξενούν την ομώνυμη μαρίνα με τα πολυτελή σκάφη και γιοτ. Προαιρετική επίσκεψη, κατά την επιστροφή, του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου του Παναμά (Albrook).
Με κατεύθυνση τη διασημότερη Διώρυγα, θα ενθουσιαστείτε από τη πυκνή βλάστηση του εθνικού τροπικού πάρκου Soberania. Εκεί θα επιβιβαστείτε σε σκάφος για να ξεναγηθείτε σε ένα μέρος του καναλιού που διασχίζουν 130.000 πλοία κάθε χρόνο, ενώνοντας τον Ειρηνικό με τον Ατλαντικό. Οδικώς θα φτάσετε στις όχθες ενός ποταμού και ινδιάνοι θα αναλάβουν τη μεταφορά σας με τις μεγάλες πιρόγες τους στο καταυλισμό για να σας μυήσουν στη καθημερινότητά τους και να κολυμπήσετε μαζί τους στα καθαρά νερά του ποταμού. Γεύμα θα δοθεί με τον δικό τους παραδοσιακό τρόπο. Επιστροφή στη πόλη του Παναμά.
Προαιρετική οδική εκδρομή για το καταπράσινο και γραφικό χωριό El Valle (κοιλάδα), ιδανικός προορισμός για γαλήνιες και ήρεμες αποδράσεις, ιδιαίτερα αγαπητός στους Παναμέζους. Βρίσκεται στην ομώνυμη κοιλάδα, περικυκλωμένο από κατάφυτα δάση και βουνοκορφές όπου πηγάζουν πολλές πηγές, ένας επίγειος παράδεισος, καταφύγιο του σπάνιου είδους χρυσός βάτραχος. Εντυπωσιασμένοι από το φυσικό περιβάλλον, θα κάνετε μπάνιο στα δροσερά νερά κοντινού καταρράκτη, ιαματικά λουτρά σε θερμά νερά που πηγάζουν από τα έγκατα σβηστού ηφαιστείου και βόλτα στο τοπικό πολύχρωμο παζάρι. Μετά το μεσημεριανό φαγητό μας σε τοπική χωριάτικη ταβέρνα, θα επιστρέψετε στο ξενοδοχείο σας.
 
 

 

 • • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Διαμονή σε 4* ξενοδοχεία
  • Πρωινά και γεύματα όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Είσοδοι στα εθνικά πάρκα (Τορτουγκέρο, Ταμπακόν, Αρενάλ), στη περίπτωση του μεγάλου προγράμματος
  • Μεταφορές-εκδρομές- περιηγήσεις-ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Τοπικός ελληνόφωνος συνοδός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, ατομική ασφαλιστική κάλυψη, επίναυλος για Παναμά + € 465

travelaid.gr.ταξίδι στη Νέα Υόρκη